Nieuwjaarsreceptie 24/01/2017

Bij het begin van ieder nieuw jaar, hoort natuurlijk ook altijd weer de traditionele nieuwjaarsreceptie van LEU-K. Dit jaar kwamen we bijeen bij Ria Joosten Catering & Evenementen in Neer. Ria en haar personeel hadden alles uit de kast gehaald om de avond een extra leu-k tintje te geven en zijn daar ten volle in geslaagd.

Bij binnenkomst in de gezellig ingerichte zaal werden we verwelkomd met een lekker drankje en ook gedurende de rest van de avond kwamen we niets te kort. Exquise hapjes passeerden de revue en bovendien eerden we verrast met een heuse wijnproeverij van Limburgse wijnen en een fraaie rondleiding door het bedrijf.

De opkomst was prima. Ook dit jaar mochten we weer rond de honderd ondernemers ontvangen om samen het glas te heffen. Vanaf 20.00 was de receptie geopend en even na 20.30 opende onze voorzitter Judith Lindelauf het bal met een korte terugblik op het afgelopen jaar. Als klap op de vuurpijl kondigde ze bovendien haar vertrek aan als voorzitter en ze gaf de hamer, deze keer in de vorm van de microfoon, over aan haar opvolger, een oudgediende; Robert Martens, een van de medeoprichters van LEU-K, vijf jaar geleden.

Robert blikte alvast vooruit naar 2017, waarin hij onder andere alvast hintte naar het vijfjarige lustrum dat groots gevierd gaat worden. Ook gaf hij aan dat alle leden binnenkort een e-mail tegemoet mogen zien met een uitnodiging om lid te worden van de nieuw op te starten besloten gebruikersgroep op Facebook, een nieuw initiatief om elkaar nog beter te leren kennen, vragen te stellen en kennis uit te wisselen. Houdt u dus uw mailbox in de gaten. Tot slot bedankte hij uitvoerig Judith voor bewezen diensten en een tomeloze inzet.

Na een kort voorstelrondje van het huidige bestuur was het de beurt aan Ria Joosten om nog even een korte uitleg te geven over het programma en de wijnproeverij en zij iedereen een fijne avond toewenste.

De avond verliep verder vlekkeloos, met verschillende activiteiten in de diverse ruimtes, waardoor we ook een beetje in beweging bleven. Een prima opzet. Uiteraard bleef er voor alle genodigden voldoende tijd over om bij te praten en te netwerken. Al met al weer een zeer geslaagde avond.

Rest ons om iedereen een gezond en goed 2017 toe te wensen en om Ria en haar personeel nogmaals hartelijk te bedanken voor hun inzet en de goede zorgen.

Een prachtig verslag van Regio Leudal TV vindt u hier:

Met vriendelijke groet,

Bestuur LEU-K