Nieuwjaarsreceptie 24/01/2016

Al bij binnenkomst kwam de gezellige sfeer je tegenmoet drijven. Party-hoeve de Geer in Horn was er helemaal klaar voor om LEU-K de perfecte nieuwjaarsreceptie te bezorgen. Guus en Suzan Peters hadden er duidelijk werk van gemaakt. De open haard was aan en de prosecco stond al te bubbelen.

De opkomst was prima; naar schatting 115 mensen hadden de weg naar Horn weten te vinden om samen het glas te heffen.

Vanaf 20.00 was de receptie geopend en even na 20.30 opende onze voorzitter Judith Lindelauf, de avond met een kort voorstelrondje van het bestuur en een terugblik op 2015.

Ook Ruud Metsemakers werd in het zonnetje gezet voor zijn inzet bij het begeleiden van de ‘pitches’ van nieuwe leden het afgelopen jaar. Ook komend jaar maken we weer graag gebruik van zijn expertise.

Daarna was het woord aan vicevoorzitter Fritz van Hattem, die ons alvast meenam naar 2016, dat weer een interessant LEU-K jaar beloofd te worden.

In 2016 zal ook LEU-K 2.0 van start gaan. P.R. & Communicatie-bestuurslid Frank van der Schuren vertelde kort over zijn plannen om de leden nog meer tot elkaar te brengen en kennis te delen met behulp van social media. Leden die nog geen lid zijn van de online LEU-K communities werden opgeroepen om zich alvast aan te melden via Facebook en LinkedIn.

Judith sloot vervolgens af met een nieuwjaarstoast en met het voorstellen van Zoalo, een duo dat met zijn sfeervolle achtergrondmuziek zorgde voor de muzikale ‘touch’. Namens het bestuur wenste ze iedereen een goed, gezond en voorspoedig 2016.

Na de speeches bleef er uiteraard nog voldoende tijd over om bij te praten en te netwerken. Het was een zeer geslaagde avond.

Rest mij om nogmaals Guus en Suzan en hun personeel hartelijk te bedanken voor de goede zorgen en de lekkere hapjes.

Meer informatie over het eerstkomende LEU-Kafé, in E-Village in Roggel, volgt binnenkort.

Onderstaand de foto’s van de nieuwjaarsreceptie!

Namens het LEU-K team,

Met vriendelijke groet,

Frank van der Schuren
P.R. & Communicatie