Nieuwjaarsreceptie 23/01/2018

Op 23 januari 2018 hield LEU-K weer zijn traditionele nieuwjaarsreceptie. Dit jaar was het sfeervolle Anno 1610 in Hunsel de locatie. Bas en Suzanne hadden er veel werk van gemaakt en zeer aparte hapjes passeerden de revue.

Bij binnenkomst in de gezellig ingerichte zaal werden we verwelkomd met een lekker drankje en ook gedurende de rest van de avond kwamen we niets te kort. Aparte creaties zoals pompoensoep, een glaasje zuurkool en een mini-hamburger konden rekenen op een warm onthaal van de ruim 70 gasten.

De sfeer zat er meteen goed in en de voorzitter, Robert Martens, moest soms aardig zijn best doen om met zijn welkomstspeech boven de geanimeerde gesprekken uit te komen. Hij startte met een korte terugblik op het afgelopen jaar en lichtte alvast een tipje van de sluier op over het komende zomerevenement, dat ook in Hunsel zal plaatsvinden, op de ‘Land van Thorn’-golfclub. Daarna kreeg Bas het woord voor een korte introductie van Anno 1610 en een toelichting op de geplande hapjes.

Ter afsluiting riep Robert alle bestuursleden nog even naar voren om ze, vergezeld van een persoonlijke noot, persoonlijk te bedanken voor het werk dat ze het afgelopen jaar weer belangeloos hebben verzet.

De avond verliep verder prima en iedereen had voldoende tijd om bij te praten. Al met al weer een zeer geslaagde avond.

Rest ons om iedereen een gezond en goed 2018 toe te wensen en om Bas, Suzanne en hun medewerkers hartelijk te bedanken voor hun inzet en de goede zorgen. Ook willen we bij dezen Elke Sijben van Elkes Fotografische Vormgeving nog even speciaal noemen en haar bedanken voor de mooie foto’s.

De foto’s kunt u onderstaand bekijken.

Tot slot nog even uw aandacht voor het volgende:

Korte online enquête

Het afgelopen jaar is de opzet van de maandelijkse LEU-Kafé’s gewijzigd en als bestuur zijn wij zeer geïnteresseerd in jullie feedback hierover. Vragen hierover, samen met enkele andere vragen hebben wij verwerkt in een online enquête, waarvan het invullen u hooguit 3 minuten kost. Met jullie feedback willen we de LEU-Kafé’s nog verder verbeteren en de bezoekersaantallen verhogen.
We stellen jullie mening dan ook zeer op prijs.

De enquête is via deze link te openen: https://nl.surveymonkey.com/r/BKNNCCV

Belangrijke data

Voor de komende LEU-K-evenementen kunt u alvast onderstaande data in uw agenda noteren:

Nadere bijzonderheden volgen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur LEU-K