Nautisch Leudal 2.0 23/06/2015

Beste LEU-K leden,

Dinsdag 23 juni vond Nautisch Leudal 2.0 plaats. Deze avond bewijst weer dat een LEU-K gezelschap, een LEU-Ke locatie en heerlijke gerechtjes genoeg zijn om een top avond te beleven.

Vanaf 19.30u stonden 2 piccolo’s klaar op de kade om de ruim 120 ondernemers te mogen ontvangen in stijl. Zij verwelkomden de gasten met een echte boardingpas, waarop vermeld stond wat er die avond allemaal aan gerechtjes te proeven was.

De Leudalse ondernemers konden zich tegoed doen aan malse stukjes Kelly Bronze Kalkoen (www.flavoursofthefarm.nl) of een van de drie varianten heerlijke escargots (www.tslakkenhuys.nl). Alles werd ter plekke bereid. Op het achterdek kon men genieten van Oesters (www.lepetitpecheur.nl), die men heerlijk kon begeleiden met een van de speciale biertjes die werden aangeboden door Lindeboom (www.lindeboom.nl). Voor de avonturier was het mogelijk om insecten te eten (www.tasty-bugs.com), iets wat aan het begin van de avond twijfelend geprobeerd werd, maar naarmate de avond vorderde kwamen steeds meer leden of aanwezigen tot de ontdekking dat dit wel heel erg lekker was.

Livar stond er ook met twee soorten vlees van het kloostervarken welke ter plekke voor de ondernemers op een nostalgische snijmachine werden gesneden (www.livar.nl). Verrassend voor velen was de hand amuse (www.riajoosten.nl), een amuse van geitenkaas die letterlijk op de hand van de gasten bereid werd.

Later op de avond nam Ger Frencken het woord met zijn buut en kreeg de volle aandacht van de gasten door enkele bekende ondernemers op de boot op de hak te nemen. Rond 22.00u meerde de Veerman weer aan in Neer, waarna het nog gezellig doorfeesten was voor velen.

Een super geslaagde avond en de dank is groot aan hen die dit georganiseerd hebben:

De foto’s van deze avond vindt u onderaan dit verslag.

In verband met de vakanties is er in juli en augustus geen LEU-K programma. In september komen wij weer bij u terug met het nieuwe programma, waar onder andere de tegenhanger van de ‘ladiesnight’ zal worden georganiseerd.

Zet de volgende data alvast in uw agenda:

  • 29 september: LEU-K café in Heythuysen
  • 27 oktober: LEU-K café in Buggenum
  • 24 november: LEU-K café in Horn
  • 15 december: LEU-K café in Baexem

Wij wensen u een hele fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,
Team LEU-K

LEU_boarding pass_1.1