Lustrum Leu-K 30/05/2017

Dinsdag 30 mei jl. vond het eerste lustrum van LEU-K plaats bij Kasteel Aldenghoor te Haelen. Onderaan dit verslag een foto-impressie. Een video van Omroep 3ML vindt u hier.

Verslag LEU-K-lustrumfeest, 30 mei 2017 – Kasteel Aldenghoor, Haelen

Op de sfeervolle binnenplaats van Kasteel Aldenghoor in Haelen vond afgelopen dinsdag het eerste lustrumfeest van LEU-K plaats.

Bij binnenkomst was het een drukte van jewelste. Gelukkig had onze penningmeester Stephan er goed het oog in en konden alle bezoekers keurig van een badge en hun drankbonnen worden voorzien.

Het bestuur had een leu-k interactief programma opgezet met als doel om de leden op een actieve manier kennis te laten maken. In groepen van circa 10 deelnemers werd een spellencircuit afgewerkt, waarbij het er soms heftig aan toe ging, maar waarbij de groepsleden inderdaad eens op een andere manier met elkaar in contact kwamen; mission accomplished!  De spellen, waaronder Jenga, mikado en jeu de boule, zorgen voor de nodige hilariteit. In combinatie met het goede weer al met al een mooie start van de avond.

Rond 21.00 uur werd de uitslag bekend gemaakt en werd de winnende groep vergast op een feestelijke magnumfles bubbels, beschikbaar gesteld door Jos Hannen van Vinjosh wijnen in Baexem.

Daarna was het tijd voor de speech van voorzitter Robert Martens die aangaf trots te zijn op hoe LEU-K zich in de eerste vijf jaar van haar bestaan heeft ontwikkeld tot een gezellige club ondernemers met meer dan 250 leden. Hij keek echter voornamelijk naar de toekomst en sloot af met een spannende cliffhanger: Vanaf komend LEU-Kafé (zet 20 juni maar alvast in uw agenda!) gaat de inhoud van de LEU-Kafé’s veranderen. We gaan actiever op de netwerktour. Nadere bijzonderheden volgen.

Tijdens het lustrum namen we ook afscheid van LEU-K’s vicevoorzitter, Fritz van Hattem. Hij heeft besloten zich na vijf trouwe dienstjaren, waarin hij zich altijd voor 100% heeft ingezet, nu wat meer kan gaan richten op zijn andere hobby’s. FRITZ BEDANKT!!!.

Na een afscheidswoordje van Fritz was het tijd om op een ontspannen manier, onder het genot van een drankje en een barbecuesnack, kennis te maken met de andere ondernemers; degenen die u nog niet met jeu de boule had verslagen.

Omdat er bij een lustrum natuurlijk iets extra’s hoort, had het bestuur gezorgd voor goed gevulde goodiebags, waarvan na afloop iedere deelnemer er een mee naar huis kreeg. De tassen waren goed gevuld. Maar liefst meer dan 30 ondernemers hebben bijgedragen aan de zeer gevarieerde inhoud ervan, goed voor een gezellig avondje uitpakken met het hele gezin.

BEDANKT AAN ALLE SPONSOREN:

Peeters Advocatuur, VVV Midden Limburg, Ralectro communicatietechniek, Rabobank Weerterland en Cranendonck, Priotex, FL Security, Karin Meinders, E-Village, Duploprint, Niek Organiseert, Body in Balance, Sprankle, Café Maneslust, Regio Leudal tv, Leudal Energie, Advocatenkantoor Exaten, Arte Fotografica Bianca BV, Raavé Multifocaal optiek, Mols Notariaat, Hondenschool Plato, Heesen bouw- en bestratingsbedrijf, Agri Direct, Taalservice Limburg, Modecentrum Frans Theelen, Business Centrum Leudal, Aelmans Advies, Refill Coffee Service, Multisign2 belettering & vormgeving, Tijssen & Saes Advocaten en Belastingadviseurs, Vinjosh wijnen, Hanneke de Vreede, Fotografie Baso Juridisch Advies

Met dank aan een van onze nieuwe leden, Hanneke de Vreede fotografie, kunnen we onderstaand een mooie fotoreportage bekijken.

Hopelijk mogen we u begroeten bij ons volgende LEU-Kafé/netwerkavond met vernieuwde inhoud die zal plaatsvinden op dinsdag 20 juni in Café-camping de Rooëjbes in Neer.

Het bestuur van LEU-K wenst iedereen een hele fijne zomer toe met, hopelijk, goed weer.

Met vriendelijke groet,

Team LEU-K