LEU-Kafé Roggel 27/03/2017

Beste LEU-K-leden,

Voor het eerste LEU-Kafé van dit jaar was Café Sjrake in Roggel onze thuishaven, een gezellig klein café aan de rand van het dorp. We werden gastvrij onthaald en de bediening was de hele avond onberispelijk. Lekkere hapjes met zalm, tomaatjes en andere heerlijkheden kwamen regelmatig langs en de sfeer was gezellig huiselijk.

Onze kersverse voorzitter Robert Martens opende de avond en gaf eerst het woord aan Har Verheijden die een gloedvolle pitch ten beste gaf over zijn gelijknamige bedrijf in tuinaanleg en kunstgras. Ter ondersteuning hadden Har en zijn vrouw op alle tafels een aparte reclameflyer neergelegd, versierd met een echt stukje kunstgras.
Daarna gaf Robert het woord aan Aldo Kivits die namens de gemeente een korte uitleg gaf over SWAP, de maatschappelijke beursvloer van de gemeente Leudal, die gehouden wordt in Businesscentrum Leudal op donderdag 20 april, aanvang 19.30 uur. Alle LEU-K leden zijn van harte uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden en te participeren.

Zo’n 20-25 man gaven acte de présence in Roggel en het was erg gezellig. Mede namens enkele nieuwe leden werd er weer eens ouderwets genetwerkt en degenen die al aan het begin van de avond riepen dat ze toch echt op tijd naar huis moesten, stonden er om elf uur nog steeds.

Mogen we alle aanwezigen weer hartelijk danken voor hun bijdrage aan een geslaagde avond, café Sjrake voor de gastvrijheid en de sprekers voor hun passievolle uitleg.

Tot slot herinneren we graag nog even aan onze open bestuursvergadering in café Bie de Tied in Kelpen-Oler op dinsdag 4 april, aanvang 20.00. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wel graag even aanmelden via info@leu-k.nl, zodat we weten op hoeveel leden we mogen rekenen.

Onze eerstvolgende netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden in Kelpen, in de Molshoof op dinsdag 18 april.

Tot LEU-K, tot 4 of tot 18 april!