LEU-Kafé Roggel 27/03/2013

Beste LEU-K leden,

Top! Meer dan dit woord heb ik eigenlijk niet nodig om het LEU-K café van woensdag 27/3 te omschrijven.
55 ondernemers hadden zich verzameld bij Preuverie Bekkers-Marie, een prachtige locatie in Roggel waar een geweldige sfeer en ambiance heerste.

Nadat ik zelf de aftrap gegeven heb, als nieuwe voorzitster van LEU-K, waarin ik Clemens Meerts als oud voorzitter heb bedankt voor zijn enorme bijdrage aan de oprichting van LEU-K, ging het woord naar Dirk Bruning voor de minuut van Dirk. Hierin vertelde Dirk over de 7 onmisbare apps voor zakelijk gebruik (WhatsApp, Skype, Dropbox, Evernote, Lookout, QR Droid en Symbaloo).

Daarna was het woord aan Dennis Kierkels, voorzitter van de raad van toezicht van de Leistert. Hij gaf een presentatie over de historie en de toekomst van de Leistert en de economische mogelijkheden voor ondernemers uit Leudal met het groeiende aantal toeristen door buitenhof de Leistert. Daarna presenteerde hij ook nog kort een stukje centrumvisie Roggel, gericht om het centrum een gezelliger aanzien te geven.

Van de 1 minuut pitch mogelijkheid werd gebruik gemaakt door Henk Hendriks die in het kort vertelde over zijn nieuwe onderneming met elektrische scooters, www.lekkeraandestekker.nl, waarvan u het rijplezier zelf kunt ervaren op 5 april tijdens de groene parade in Roermond. Els Kuijpers van Hotel de Abdij maakte ook gebruik  van de 1 minuut pitch om hun nieuwe pannenkoekenzaak te promoten in Horn welke op 1ste paasdag de deuren opent, zie ook http://www.depannenkoekhorn.nl

Daarna was het tijd voor te netwerken, onder het genot van een drankje, genietend van de enorme gastvrijheid van Preuverie Bekkers-Marie, die ons verwende met heerlijke hapjes.
Tot in de late uurtjes was het nog steeds druk, een top avond en wederom een geslaagd LEU-K café.