LEU-Kafé Roggel 23/02/2016

De cirkel was rond (maar nog niet af). Na drie jaar waren we weer terug op de plek waar de Kick-off van LEU-K heeft plaatsgevonden: E-Village in Roggel. Een prachtige opkomst met ruim 50 leden.

Vicevoorzitter Fritz van Hattum heeft het LEU-Kafé geopend en Peggy Houpperichs voorgesteld als het nieuwe bestuurslid van LEU-K.  Vervolgens heeft Caroline Schrurs, eigenaresse van E-Village, ons meegenomen opontdekkingstocht in de virtuele wereld van gaming. Een prachtige locatie, niet alleen voor de jeugd, maar voor alle leeftijden om in groepsgezelschap in competitie tegen elkaar te spelen, niet alleen van ‘traditionele’ computerspellen maar ook bijvoorbeeld dansen en touwtjespringen in computerversie.

Onze pitchbegeleider Ruud Metsemakers moest helaas verstek laten gaan wegens andere verplichtingen. Maar de drie pitchers hebben er zich niet door uit het veld laten slaan:

  • Christianne Steuten van “Christianne’s Horeca Service” informeerde ons dat zij gespecialiseerd is in een goede dienstverlening voor anderen, particulier of horeca, door het leveren van gedreven horeca personeel.
  • Els Bruijnen werkt als vrijwilliger bij Regio Leudal.TV. Regio Leudal.TV is internet-tv en wordt gemaakt door vrijwilligers. Het is geen commerciële instelling. Doordat Regio Leudal.TV kleine subsidies vanuit de overheid ontvangt, kan zij tv maken over al het mogelijke nieuws in Leudal tegen een kleine kostprijs. Onlangs heeft Regio Leudal.TV zelfs een 1e prijs gewonnen met haar Sinterklaasjournaal;
  • Joke van der Mast werkt als media-adviseur bij Weert Magazine, een gratis maandblad in Weert met focus op human interest. Daarbij vertelt Joke dat het magazine niet alleen bedoeld is voor het verstrekken van informatie over mensen, ondernemingen en activiteiten in of uit Weert; er wordt ook over de grenzen van Weert heen gekeken. Dat biedt perspectief voor ondernemend Leudal.