LEU-Kafé Nunhem 29/01/2013

GESLAAGD L-EUK CAFE BIJ HOUBEN NUNHEM

Op dinsdag 29 januari 2013 hebben zich circa 55 ondernemers uit het Leudal verzameld in cafe Houben in Nunhem voor het maandelijks L-EUK cafe. Het doel van de avond was weer gezellig netwerken en het leren kennen van bedrijven in het Leudal. De avond werd geopend door Dirk Bruning van BGE Training & Consultancy die elk LEU-K cafe een netwerktip geeft. Deze maand hebben we geleerd dat we niet moeten ‘proberen’ maar ‘doen’.

Omdat de bijeenkomst in Nunhem was natuurlijk Nunhems Zaden uitgenodigd om een bedrijfspresentatie te verzorgen. De brandmanager van Nunhems, Uwe Dijkshoorn, heeft ons aan de hand van een inspirerende presentatie meegenomen in de wereld van zaad veredeling. Er was veel interactie met het publiek en er zijn vele vragen gesteld over het interessante werk dat men bij Nunhems Zaden doet.

Na een korte pauze was het podium voor Wim Bergs van Stekbedrijf Bergs, winnaar van de Leudal ondernemersprijs 2013, om met een korte film zijn bedrijf te presenteren. Op deze manier heeft hij een mooie indruk gegeven van de dagelijkse gang van zaken bij Stekbedrijf Bergs.

Onderstaand een foto-impressie.