LEU-Kafé Neer 25/02/2014

Een goede opkomst dinsdag 25/2 bij café Maneslust Biej Mieke. Ruim 40 ondernemers waren aanwezig in het LEU-K café zo vlak voor de carnavalsdagen.

Na de aftrap door onze voorzitter was het woord aan Tjeu Scheepers, ook wel ‘de wandelende encyclopedie’ van Neer genoemd. Tjeu nam ons mee door de historie van Neer, met schitterende sfeerbeelden van vroeger en nu. De Sint Martinus kerk werd uitvoerig besproken en dat onder het genot van bijpassende live achtergrond muziek van het lokale koor welke in de zaal boven het café repeteerde.

20140225_203503

Na deze presentatie volgden de 1 minuut pitches door:

  • José Dings, over de kennissessie fiscale, juridische en pensioen actualiteiten van 20 maart in het Businesscentrum Leudal, klik hier voor meer informatie.
  • Harrie Smits, die iedereen uitnodigde voor het volgende thema-café Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op 25 maart in Heythuysen, hierover ontvangt u nog meer informatie.
  • Lenny Vaessen, die organisaties helpt te veranderen door middel van communicatie en advies, meer informatie vindt u op haar site.

Daarna was het tijd voor het gebruikelijke netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje, beiden uitstekend verzorgd door Mieke. De laatste ondernemers aanwezig hebben nog vorstelijk bezoek gehad van Vorst Kwiebus de 63ste, John Geurts, die met zijn gevolg na het prinsentreffen in Roermond terugkeerde naar de Kwiebustempel Biej Mieke.

Noteert u in uw agenda:
Dinsdagavond 25 maart: Thema café Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij De Gouverneur in Heythuysen

LEU-K wenst u een mooie en gezellige ‘Vastelaovend’. Alaaf!
Team LEU-K