Leu-Kafé Ittervoort 27/08/2013

Dinsdagavond 27/8 was LEU-K te gast bij café de Tram in Ittervoort.
De opkomst was weer fantastisch, 55 leden en niet leden waren naar Ittervoort gekomen voor de 12de editie van het LEU-K café.

Na de opening van de voorzitter nam Ruud Dullens, eigenaar van Stepco het woord. Hij vertelde over BlueTea, een nieuw bedrijf, onderdeel van de Stepco Group.
BlueTea ontwikkelt en implementeert interactieve digitale hulpmiddelen, voor alle organisaties, profit of non-profit. Dit doen zij op basis van nieuwe technologie, zoals Virtual Reality, Augmented Reality, Natural User Interfaces, etc.
Ruud nam de gasten kort mee in de wereld van BlueTea door middel van een presentatie, maar ook ‘real live’ . Via een virtual reality bril en bijbehorende software waren alle gasten in staat om virtueel door het bedrijfsgebouw van Stepco te wandelen. Een zeer informatieve en LEU-Ke demonstratie wat zorgde voor een interactief LEU-K café. Meer informatie over BlueTea vindt u op www.bluetea.eu

Robert Martens meldde zich namens Businesscentrum Leudal voor de 1 minuut pitch op de spreekkist. Hij deed daar een oproep voor de Jonge Bedrijvendag op 4 oktober, waar tevens ook de “Groeibriljant van de regio Leudal en Peel & Maas” zal worden uitgeroepen. Meer informatie hierover vindt u op www.businesscentrumleudal.nl

Daarna was het tijd voor netwerken, onder het genot van een hapje en drankje.
Aan het einde van de avond werd door de voorzitter het eerste LEU-K café keurmerk in de vorm van een sticker met facebookduim en tekst: “Dit is een LEU-K café” geplakt op de deur van café de Tram.
Wederom kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd LEU-K café.