LEU-Kafé Ittervoort 25/03/2015

woensdag 25 maart 2015

Beste afwezige LEU-K leden,

Wellicht vreemde aanhef, maar het woord richten tot de ruim 40 leden die de Napoleonbaan tot bij de Tram wisten te vinden heeft eigenlijk niet zo veel zin.

Behalve dan te bedanken voor hun gezellige aanwezigheid.  Ook Hans en Lilian, de uitbaters van de Tram vonden het een erg leuke avond.  Zo wisten ze mij toch de volgende dag te vertellen toen ik even binnenviel op doortocht naar Maaseik.

Hopelijk dat we bij het volgende LEU-Kcafe weer foto’s kunnen laten zien. Maar Nicole Zentjes, onze nieuwe huisfotograaf was nu  geveld door de griep. Beterschap Nicole.

Wat hebben de afwezigen dan wel gemist? Een enthousiast e uiteenzetting van Paul Frijns, eigenaar en oprichter van Hefgra. Na een korte inleiding van Paul gaf zijn  nieuwe salesdirecteur Roy Pluimen  een doorkijk op de producten van Hefgra. Afgesloten door een korte social media oproep van Paul Sijben student/stagiaire van Hefgra.

Paul is vanaf de start lid van LEU-K en ziet het belang van de samenwerking tussen de ondernemers in Leudal.  Wij kijken dan ook uit naar de ervaringen en kennis die Paul heeft opgedaan in deze 15 jaar en die hij met ons wil delen.  En na afloop met een lekker glas bier in de hand bleek  wel dat Paul het serieus meent. Hij wil echt delen en starters en met jonge ondernemers  sparren. Daar komen we op terug.

En ja er waren ook piches:  Yvonne Rijnders trok de stoute schoenen aan en vertegenwoordigde Synthese en vertelde over  SWAP ( samen werken aan Partnerschappen) : wat neer komt op “Handel met gesloten beurzen voor maatschappelijke organisaties en voor bedrijven en ondernemers”. Nieuwsgierig? … bel met Suzanne Rijk 06-36534635 of mail swap@synthese.nl   En noteer de datum  24 april in de Bombardon. Vervolgens nam Marielle Veerbeek het podium. Ziazan is haar bedrijf dat kleur en kledingadvies geeft. www.ziazan.nl  Kijk op deze site en zie waarom Marielle u kan helpen.

Graag zien we jullie allemaal bij Thei Verstappen, Geelenhoof  op 28 april. Het belooft druk te worden, daar KHN ( Koninklijk Horeca Nederland) , afdeling Leudal voorafgaand in de Geelenhoof een vergadering  heeft. En uiteraard drinken onze horecavrienden (velen zijn immers ook LEU-K lid) een pilsje mee.

Op 26 mei staan we stil bij 3 jaar LEU-K en treffen we ons weer in het café waar het begon. De Heerlijckheid in Neeritter.

Groet,

Het LEU-K team.