LEU-Kafé Hunsel 26/11/2013

Het was een hele gezellige avond bij café de Beugelbaan in Hunsel. Hier vond het 15de LEU-K café plaats met een mooie opkomst van zo’n 35-40 ondernemers.

De avond werd geopend door de voorzitter Judith Lindelauf. Niet gebruikelijk, maar wel LEU-K werd eerst het podium gegeven aan de 1 minuut pitch. Hiervoor had zich Luuk van der Paal aangemeld, een jonge ondernemer uit Hunsel die het bedrijf 99deals heeft opgericht. Hier worden reisaanbiedingen en vrijetijdsbestedingen telkens aangeboden voor € 99,- Voor meer informatie kijkt u op www.99deals.nl

Daarna werd er een stukje vertoond van de film ‘De Meysbergh’, een documentaire over de streekgeschiedenis van Midden-Limburg van 1500 tot 1950. Ontzettend mooie film, zeer interressant en sloeg goed aan bij de ondernemers, want voor het eerst in een LEU-K café was het muisstil. Peter Crins, maker van de film, nam daarna het woord. Een aantal vragen werd beantwoord en meerdere geïnteresseerden kochten een film.

Daarna was het tot in de late uurtjes gezellig netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Foto’s staan binnenkort online.