LEU-Kafé Horn 28/10/2014

Dinsdag 28 oktober was LEU-K te gast bij Bed & Breakfast Woonboerderij Peters & boerenterras ‘bie Sien’.

Via de toegangspoort kwamen de LEU-K ondernemers uit op een schitterend terras, vernoemd naar dochter Sien. Een warme herfstachtige ambiance, sfeervol verlicht, leidde tot de geheel in stijl aangeklede ruimte waar het LEU-K café Horn plaats vond.

Nadat de Leudalse ondernemers hartelijk ontvangen waren door de gastheer en gastvrouw werd het LEU-K café geopend door de voorzitter.

Daarna was het woord aan Sjra Clerkx. Hij had een presentatie over het ondernemersklankbord, een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken. Inmiddels al bijna 35 jaar actief in heel Nederland en met ca. 300 adviseurs helpen zij ondernemers met hun vraagstukken op het gebied onder andere kredietverlening, productontwikkeling, regelgeving en nog veel meer.

Meer informatie hierover vindt u op: http://www.ondernemersklankbord.nl/

Voor de 1 minuut pitch waren er 2 gegadigden:

  • Joke van der Mast nodigde tijdens de 1 minuut pitch de LEU-K ondernemers uit voor PROEF! Open Coffee Weert, Netwerken met een Franse slag op 27 november. Meer informatie hierover vindt u op https://www.facebook.com/OpenCoffeeWeert
  • Sien, dochter van onze gastheer en gastvrouw Peter en Matty, sprong vervolgens op de spreekkist en vertelde enthousiast over de B&B en hun activiteiten. Alle informatie hierover is te vinden op http://www.woonboerderijpeters.nl/

Daarna bood gastvrouw Matty de gelegenheid om een van de kamers van de B&B te bezichtigen. Hier werd door bijna alle aanwezigen gebruik van gemaakt. Menigeen wilde al blijven slapen!

Het gebruikelijke netwerken onder het genot van een goed verzorgd hapje en drankje volgde. Het was een gezellige en LEU-Ke avond, wederom kunnen we terugkijken op een geslaagd LEU-K café.

Noteert u ook alvast in uw agenda:

25 november                LEU-K café Grathem, bij Preuverie de Nassaurie

16 december                LEU-K café Ell, bij Landgoed Lemmenhof

20 januari                     Nieuwjaarsreceptie LEU-K

Met vriendelijke groet,

Team LEU-K