LEU-Kafé Horn 24/11/2015

Deze keer waren we te gast in Horn bij Gerard & Els Kuijpers in Hotel Restaurant de Abdij. De zaal was mooi en sfeervol ingericht, de opkomst prima en de hapjes waren goed verzorgd.

Na een kort openingswoord van onze vicevoorzitter Fritz van Hattem, praatte Jan Klompen ons bij over het Limburg Festival. Het meerdaagse festival voorstraattheater dat jaarlijks in Midden-Limburg plaatsvindt is inmiddels een begrip in de regio. In 2016 wordt het festival gehouden van 24 tot en 28 augustus en ook dan maakt organisatie weer dankbaar gebruik van de faciliteiten van Hotel de Abdij, als epicentrum, maar ook om de artiesten onder te brengen.

Daarna volgen er weer enkele gloedvolle ‘pitches’. Het spits wordt afgebeten door Nancy Julia Kwast, eigenaresse van FURKA workingdog equipment & FURKA hypnobalance. Nancy is hypnotherapeut en helpt vanuit haar praktijk in Heibloem zowel mens (‘body & mind in balance’), als 4-voeter (verantwoordelijk ontworpen honden producten zoals fiets/wandeltuigen en hondenhulpmiddelen) aan een gezonder leven.
Als 2e en laatste kwam Margôt Watt-de Wit aan het woord. Margôt woont en werk in Haelen. Ze vertelde enthousiast over haar praktijk in stressbegeleiding & coaching. Met haar bedrijf groeiStroom helpt ze mensen, o.a. via workshops, met stress- en burn-outklachten.

Na de ‘pitches’ was er uiteraard weer voldoende tijd om te netwerken. Onder het genot van de regelmatig voorbijkomende snacks en een lekker drankje vonden er weer veel geanimeerde gesprekken plaats. Ontmoetingen waaruit hopelijk weer enkele mooie zakelijke en persoonlijke contacten ontstaan.

Rest mij om Els en Gerard nogmaals hartelijk te bedanken voor hun goede zorgen, Nicole Zentjens voor de mooie foto’s en Ruud Metsemakers voor de begeleiding bij de ‘pitch’ van Margôt.