Leu-Kafé Heythuysen 29/09/2015

29 september LEU-K café in de TUMP.

Met een mooie opkomst van ongeveer 50 personen was het prettig toeven in het nieuwe eetcafé van Helmus Kok, die dan ook maar meteen mocht openen met een kort verhaaltje over zijn reilen en zeilen in deze regio, na zijn jeugd in Soest te hebben doorgebracht.

Daarna was het woord aan Ruud Metsemakers , die 2 ondernemers op weg heeft  geholpen met hun pitch.Te weten Caroline Linssen –Tinnemans www.bodyinbalance.nu, voetreflextherapie in Roggel. Zij vertelde enthousiast over de leuke , maar vooral ook goede resultaten van haar aanpak.Vervolgens kwam Mireille Hermans voor het voetlicht om over haar activiteiten te praten. Werkend onder de naam Mireille, Medisch ambulant pedicure in Heythuysen 06-55155666. Het zal duidelijk zijn welk voordeel Mireille kan bieden aan haar klanten.
Beide dames veel succes met jullie bedrijven.

De pitches sloegen weer goed aan en daarna werd er weer effectief genetwerkt
Robert Martens klom nog even op de “kist” om een oproep te doen voor de jonge ondernemers dag op vrijdag 2 oktober in Roggel.

Het bestuur deed een oproep aan de aanwezigen om zich aan te melden voor een bestuursfunctie. Het is tijd voor een nieuwe lichting bestuursleden, nadat van initiatiefnemers nog maar enkele over zijn. LEU-K is succesvol, de formule staat nog steeds. Elke café avond komen er zo’n 50 man en voor de speciale events kunnen we rekenen op ruim 100 deelnemers. Met andere woorden, dankbaar werk
Denk er eens over na en bij interesse meld je bij Judith Lindelauf, Fritz van Hattem of Stephan Caris of stuur een mail naar info@leu-k.nl

Ondertussen hebben we tijdens het netwerken alweer over 2016 gesproken. Enkele leden boden spontaan hun locatie aan voor een LEU-K café. We houden e.e.a. nog even onder de pet. Maar nu we in alle kernen al 1 of meerdere keren zijn geweest, zijn leuke alternatieven meer dan welkom.!

Vrijdag 13 november staat de men’s night op het programma, geheel in het teken van whisky.
Uiteraard zijn de vrouwelijke whisky liefhebbers van LEU-K hier ook welkom.
Meer informatie hierover vindt u op onze site www.leu-k.nl.

Voor die tijd zal er nog een LEU-K café plaatsvinden op 27 oktober in Buggenum in ’t Veerhuis.

Het LEU-K team