LEU-Kafé Heythuysen 28/08/2012

Het derde LEU-K café was wederom een geslaagd café. Met een opkomst van 45 personen mogen we weer spreken van een geslaagde avond.

Ook het groot aantal nieuwe gezichten, ondernemers die nog geen lid waren, uit nieuwsgierigheid zijn komen kijken en na die avond lid zijn geworden, gewoon omdat ze het gezellig vonden en nieuwe contacten hebben kunnen opdoen in de gemeente. EN dat is nu precies waar het om draait bij LEU-K!

Na de aftrap van onze voorzitter hadden we een aantal mensen die de spreekkist beklommen:

Rene van Dijck heeft een woordje gesproken richting Mike Janssen, een van de initiatiefnemers van LEU-K die nu vertrekt naar Oostenrijk om daar met zijn gezin een hotel te gaan runnen. Vanuit LEU-K werd hem een aandenken overhandigd in de vorm van een bronzen beeld welke was vervaardigd door bronsgieterij Custers uit Grathem.

Dhr. Custers uit Grathem heeft vervolgens plaatsgenomen op de spreekkist en verteld hoe het beeldje tot stand gekomen is en geinteresseerden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de bronsgieterij.

Daarna heeft Rob Hompe van 3ML het nieuwe concept: Vrienden van 3ML toegelicht.

Als laatste heeft Leon Meuter nog een woordje gesproken over Huythuysen zelf en ook over het initiatief van Lions Leudal: Leudal Culinair.
Al met al een zeer geslaagde avond, prachtig terras weer en een hartelijk ontvangst van Dre en Annie bij cafe d’n Hook in Heythuysen.

Onderstaand een foto-impressie: