LEU-Kafé Heibloem 25/10/2016

Will’s Ranch, Heibloem

In de donkere krochten tussen Roggel en Heibloem ligt Will’s Ranch, waar we te gast waren in de gezellige western-saloon bij Karin en Will Verhaeg. Beiden opgegroeid met en tussen de paarden hebben Karin en Will een prachtig bedrijf neergezet, waar ze niet alleen freestyle western-paardrijlessen geven, maar ook weekenden met workshops en teambuilding-evenementen.

De opkomst was prima. Zo’n 30-35 nieuwsgierigen (want velen van ons waren hier nog nooit geweest), waaronder ook weer enkele nieuwe leden wisten Will’s Ranch te vinden.

Na een welkomstdrankje (geheim recept), gaf Karin een korte presentatie, waarbij ze o.a. iets vertelde over de 2e poot van het bedrijf, Stichting Horse Sense, die voorziet in het coachen van mensen die bijvoorbeeld een burn-out hebben.

Daarna was het zoals gewoonlijk weer tijd om te netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de gebruikelijke netwerkborrel.

Wederom een geslaagde avond op een bijzondere locatie. Karin, Will en familie, bedankt voor de gastvrijheid. Gezelligheid ten top!

Onze volgend netwerk-event staat gepland op dinsdag 29 november in GrandCafé Bie de Tied in Kelpen-Oler. Ook daar heten wij u graag weer van harte welkom.

Tot LEU-K, tot dinsdag 29 november bij het komende netwerk-event.

Met vriendelijke groeten,

Het LEU-K team