LEU-Kafé Heibloem 24/09/2013

Dinsdagavond 24/9 was LEU-K te gast bij café Route 74 in Heibloem.
Een top avond waar werd getoond dat een kleinere opkomst eveneens zorgt voor een heel erg gezellig LEU-K café waar men erg effectief kan netwerken.

Na de opening van de voorzitter nam Joop Smeets, eigenaar van Route 74 het woord. Hij vertelde enthousiast over hoe hij het bedrijf gestart is en hij nu aan de weg timmert om de Route 74 in heel Leudal en omstreken op de kaart te zetten. Na zijn pitch kreeg iedereen de gelegenheid voor een rondleiding. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en vol verbazing liepen de LEU-K leden door de prachtige zaal die aan de achterkant van het pand ligt. Sommige LEU-K leden waren zo enthousiast dat ze al diverse mogelijkheden voor de zaal in relatie tot hun eigen bedrijf aan het bedenken waren.
Ook vertelde Joop over zijn “Stropdas”, oftewel MEGA hamburger, die inmiddels al aardig veel bekendheid geniet in Leudal en omstreken.

Voor de 1 minuut pitch melde zich Jose Dings, eigenaresse van Dings belasting adviezen. Zij vertelde over haar bedrijf, welke zich onderscheidt door flexibiliteit, expertise en persoonlijke aandacht. Meer informatie vindt u op www.dingsfinancieel.nl

Na haar nam Harrie Smits van AFAC het woord. Hij wilde graag de aandacht vestigen op de eerste Leudal Smaaktoer, welke as zondag 29 september plaatsvindt. Door middel van een 30 km lange fietstoer kunt u hier het mooie Leudal proeven en beleven. Meer informatie hierover en hoe u zich kunt opgeven vindt u op www.smaaktoer.nl

Daarna was het tijd voor netwerken, onder het genot van een drankje en hapje, welke goed verzorgd was door Route 74.
Uiteraard werd ook nog het LEU-K café keurmerk in de vorm van een sticker met facebookduim en tekst: “Dit is een LEU-K café” geplakt op de deur van Route 74.
Wederom kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd LEU-K café.

Foto impressie LEU-K café Heibloem: