LEU-Kafé Haler 25/09/2012

Bedrijvencontact Leudal (LEU-K) in de Uffelse Molen in Haler

Dinsdagavond 25 september was LEU-K te gast bij John Klerkx en de Uffelse Molen in Haler. Dit keer geen café maar een unieke locatie, waar we met zijn allen in de oude ‘gelagkamer’ hebben mogen vertoefen. Met een opkomst van 30 ondernemers een zeer geslaagde avond, welke goed verzorgd werd door onze gastheer met heerlijke hapjes.

Na de gebruikelijke aftrap van onze voorzitter was de spreekkist voor Theodora Janssen die kort vertelde over haar bedrijf Teddy’s Design in Ittervoort, waar zij zelf unieke sieraden maakt van edelsteen, glas, zoetwaterparels en andere natuurlijke materialen. Elk sieraad wordt maar een keer gemaakt, dus de klant is altijd verzekerd van een unieke aankoop.

Daarna ging het woord naar onze gastheer, John Klerkx, die vertelde over de rijke historie van de Molen en het dorp Haler. Op de Uffelse Molen, welke nu fungeert als regionaal ontmoetingscentrum, vinden regelmatig historisch en sociaal-culturele activiteiten plaats op het gebied van muziek, dans en theater. John nodigde iedereen uit voor een rondleiding op het terrein en gebouwen, waar later op de avond door de hele groep gebruik van gemaakt werd.

Thieu Hendriks, directeur van AgriDirect, nam vervolgens plaats op de spreekkist om in het kort Businesscentrum Leudal toe te lichten. In het oude gemeentehuis in Roggel heeft Agridirect haar nieuwe thuis gevonden op de volledige bovenste verdieping. Op de benedenverdieping zijn ca. 40 flexwerkplekken gecreerd, met als functies werken, vergaderen, netwerken, etc, welke te huur zijn, per dagdeel, per maand of op vast huurbasis. 20 oktober vindt de open dag plaats.

Daarna was de avond vrij voor iedereen om gezellig met elkaar te netwerken onder het genot van een heerlijk glas wijn, bier of fris.
Het was wederom een gezellig en geslaagd café, waarin we weer twee nieuwe leden hebben mogen verwelkomen bij LEU-K.

Onderstaand een foto-impressie.