LEU-Kafé Grathem 27/09/2016

Rond de klok van 20.00u op dinsdagavond 27/9 begon Café Oad Grathem al snel vol te lopen. Een mooie opkomst weer na een lang zomerreces.
Het LEU-K café begon met diverse goede gesprekken tussen ondernemers. Men had elkaar ten slotte al bijna 3 maanden niet meer gezien.

Ook in Grathem waren er weer nieuwe leden die voor het eerst kwamen kijken en nieuwsgierige ondernemers die nog geen lid zijn, maar wel de sfeer wilden komen proeven.

Na het welkomstwoord door onze voorzitter gaf Gijs Daemen een presentatie. Gijs is geen ondernemer, maar wel een heel ondernemend persoon, die zich geheel belangeloos inzet voor stichting KIKA (werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker).
Op 15 september heeft hij een benefietdiner georganiseerd  en op 6 november rent hij de marathon van New York  in naam van KIKA. De teller staat inmiddels op ca. € 9.500,-. Wilt u bijdragen of meer informatie hierover, kijk dan op www.gijsdaemen.nl

Daarna volgde als vanouds het netwerken, onder het genot van een drankje en hapje. Beiden uitstekend verzorgd door gastvrouw Monique.

We mogen weer terugkijken op een gezellig en geslaagd café.
Noteert u alvast de volgende data in uw agenda:

  • 25 oktober: LEU-K café bij  Will’s Ranch in Heibloem
  • 29 november: LEU-K café bij Grand Café Bie de Tied in Kelpen-Oler
  • 13 december: LEU-K café bij Café Dennenoord in Roggel

Tot de volgende bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,

Team LEU-K