LEU-Kafé Ell 26/04/2016

Het LEU-Kafé van april 2016 vond deze keer plaats in Ell, in de bloemen- en plantenkas van Huub Verhaag. En ondanks de avond voor Koningsdag, de kou en de vakantie waren circa 40 leden bij elkaar voor een gezellige babbel en een borrel.

De volgende pitchers stonden op de zeepkist:

  • Huub en Marga Verhaag hebben een kort praatje gehouden over de historie en de activiteiten in de kwekerij. Daarnaast heeft Marga een eigen groente schuur, waar zij groenten en salades verkoopt.
  • Vicevoorzitter Fritz van Hattem ondersteunt met zijn onderneming “Van Hattem Support” ondernemers met betrekking tot kwaliteitsverbetering in de horeca.
    Daarnaast verricht Fritz veel vrijwilligerswerk, waarover hij uitgebreid vertelt. Zijn liefde voor Leudal is ongekend. Hij is voorzitter van Promotie Platform Leudal (en liefdevoorlimburg.nl). Daarnaast zet hij zich in voor Bezoekerscentrum Leudal.
  • Thei Verstappen van Camping Geelenhoof stapt ook deze bijeenkomst op de zeepkist en vertelt nog eens welke activiteiten kunnen worden ondernomen op Camping Geelenhoof, die voor iedereen – niet alleen door campinggasten – toegankelijk zijn. Een kleine greep uit het aanbod: voetbalgolf, midgetgolf, fietsenverhuur. Leuk om te weten is dat Camping Geelenhoof op de 10e plaats staat van ‘gemiddelde campingplaatsen’.
  • Tenslotte stelt ons nieuwste lid Marc Bessems zich aan de aanwezigen voor. Met zijn bedrijf BKK Bodemadvies BV richt hij zich op bodem- en bouwadvies (bodemsanering, asbestinventarisatie e.d.). Daarnaast baat Marc samen met zijn vriendin Hoeve Neyenghoor uit in Neer. Wie van mei tot en met september ‘ommetje Kinkhoven’ loopt, een wandeling van 5 kilometer die zich uitstrekt over het landgoed van de hoeve, kan vervolgens op de binnenplaats van de hoeve genieten van een lekker glaasje.

Bedankt Marga en Huub voor de ontvangst en de gastvrijheid. Maar ook dank aan Petra van de Waardenburg van eetcafé De Prairie, die de catering van deze avond heeft verzorgd.

Tot ziens op het volgende LEU-Kafé!

Hartelijke groeten,
het Leu-K Team