Leu-Kafé Buggenum 27/10/2015

Cafe ’t Veerhuis was dit keer het decor van het LEU-K café. Gastheer Peter Geraedts zag een kleine 40 LEU-K leden zijn café binnenkomen.
Het Veerhuis ligt op een mooi plekje aan een zijarm van de Maas met een aantal ligplaatsen voor bootjes voor z’n neus. Heerlijke plek om tijdens een fietstocht even te stoppen voor een kop koffie.

Fritz van Hattem opende de avond en kondigde de pitches aan van:

Ruud Metsemakers begeleide de pitches. We kregen in kort tijdsbestek en aantal wetenswaardigheden van deze starters. In ieder geval genoeg om tijdens het netwerken er nog even op door te gaan.

Zo vertelde Yvonne ons haar passie voor paarden wat er voor zorgde dat na 20 jaar coaching zij zich nu recent helemaal op het werken met paarden heeft toegelegd. O.a. ook voor kinderen met gedragsproblemen.

Marga vertelde over het ontstaan van haar ‘winkel’. Wat Marga verkoopt komt van eigen land of betrekt ze van boeren in de omgeving. Bij wijze van spreken kan je 1 ei kopen. Niks grootverpakking alles, vers.

Jos nam ons mee in zijn passie voor wijn. Als jongetje op school maakte hij een werkstuk over wijn. En dan zoveel jaren later is alles rond wijn dus nu zijn nieuwe beroep geworden.

Ook deze starters wensen we erg veel succes!

Wat rest is u te wijzen op de volgende LEU-K evenementen : de Whisky proeverij op vrijdag 13 november. Vervolgens het LEU-K café op 24 november bij de Abdij in Horn en afsluitend voor dit jaar op 15 december in en rond kasteel Baexem.

Met vriendelijke groet,

Het LEU-K team