LEU-Kafé Baexem 26/02/2013

Het begint langzaam cliché te worden, maar we kunnen wederom terugkijken op een geslaagd 8ste LEU-K café. Met maar liefst 45 ondernemers begon de avond al heel gezellig in De Oude Smidse in Baexem.

Na het openingswoord van onze voorzitter, volgde de minuut van Dirk, die dit maal over multitasking ging. Met een eenvoudig woordspelletje waaraan iedereen enthousiast meedeed, werd snel duidelijk dat multitasking wel mogelijk is, maar je meer tijd kost in totaliteit dan geconcentreerd een voor een de dingen aanpakken.

Daarna was het woord aan Robert Martens van BASO Management en mede initiatiefnemer van LEU-K. Sinds kort hebben heeft hij samen met Werter advies een gratis spreekuur op vrijdagmorgen voor juridisch en belastingadvies. Dit vindt plaats in Businesscentrum Leudal. Een LEU-K initiatief wat nu al aan het groeien is en waar andere ondernemers zich spontaan voor aanmelden om mee te doen.

Van de 1 minuut spreekkist pitch werd gebruik gemaakt door Richard Borg van OrderDirect, een bedrijf dat business software maakt voor het MKB.

Onder het genot van een heerlijk hapje verzorgd door de Oude Smidse zelf en een drankje was het daarna tijd voor te netwerken.
LEU-K om te zien was hoeveel nieuwe gezichten er deze keer bij waren, ondernemers die op het eind van de avond erg enthousiast waren over de ongedwongenheid en gezellige sfeer van LEU-K.

Onderstaand een foto-impressie.