Leu-K Zomerevenement Forellenvijver Neeritter 21/06/2016

Op Forellenvijver Heioord vond dinsdag 21/6 het derde zomerevenement van LEU-K plaats. In onderstaande video een sfeerimpressie. Met dank aan Regio Leudal TV.

Op een prachtige locatie had eigenaar Peter Coenen speciaal voor 22 LEU-Ke vissers een vijver klaargestoomd (op ruim 75 aanmeldingen toch een riant aantal leden dat zich graag een keertje op verse forel wilde storten). Zowel geoefende vissportliefhebbers als absolute beginners haalden alles uit de kast hetgeen inspannender was dan menigeen dacht. Regelmatig kwam de kreet “Dit zou toch ontspannend moeten zijn?” langs.

Maar het resultaat mocht er dan ook zijn en het viel ten zeerste te betwijfelen of er na 2 uur vissen überhaupt nog forel over was. De vangst was prima en er was deze keer zeker geen sprake van visserslatijn. Het was heerlijk toeven langs de waterkant en het weer werkte gelukkig ook mee.

Vanaf 19.00 uur stroomden de overige LEU-K leden binnen die eerst nog even een kijkje bij de vijver namen om het vangstquotum door te spreken en zich vervolgens naar het gezellige terras spoedden om alvast een drankje te nuttigen.

Om 20.00 uur werd de avond officieel geopend door een welkomstwoord van de voorzitter, die daarna het woord gaf aan onze penningmeester Stephan Caris, die het nu eens niet over de financiën wilde hebben. Nee, want tot veler verrassing is Stephan ook een fervent vissportliefhebber, waarover hij graag wat wilde vertellen. Zijn gepassioneerde verhaal over de vissport in Nederland was een mooie opmaat voor de heerlijke barbecue en de start van de netwerkbijeenkomst, die weer ouderwets gezellig was.

Rest ons nog om Peter en zijn personeel hartelijk te danken voor de gastvrijheid en de goed verzorgde BBQ. Voor de vissers was er nog een extraatje: zij kregen na afloop hun vers gevangen forellen lekker mee naar huis.

Na ons zomerevenement last LEU-K een zomerpauze in, zodat al onze leden, hardwerkende ondernemers, de komende maanden rustig van hun netwerkloze vakantie kunnen genieten.

Het bestuur van LEU-K wenst iedereen dan ook een hele fijne vakantie met, hopelijk, goed weer.

Ons volgende LEU-Kafé / netwerkavond vindt plaats op dinsdag 27 september in dorpscafé Oad Grathem.

Met vriendelijke groet,

Team LEU-K