LEU-K Ondernemerswandeling 07/04/2013

Beste LEU-K leden,

Stralend weer op de eerste LEU-K ondernemerswandeling zondag 7 april.
Vanaf 9.30u verzamelden zich zo’n 20 LEU-K leden bij St. Elisabeth’s hof in Haelen om van daaruit te starten met een ondernemerswandeling begeleid door gidsen van het Leudalmuseum.

Tijdens de wandeling werd op diverse plekken stilgestaan en het verhaal van ‘Zwarte Pier’ verteld, telkens begeleid met een gedicht. Enkele ondernemers meenden daarna in voorbijgangers ‘Zwarte Pier’ of een ander personage te herkennen. Na de wandeling van zo’n 6 km stond bij St. Elisabeth’s hof voor iedereen een lekkere kop soep en een broodje klaar. Daarna werd door sommige nog het terras opgezocht.

Het was een prachtige wandeling in ons eigen Leudal en dat met het mooiste weer tot nog toe dit jaar. Veel positieve reacties ontvangen van de deelnemers.
Bij deze wil ik dan ook Koos Baats bedanken voor de organisatie, het Leudalmuseum voor de uitstekende gidsen en restaurant  St. Elisabeth’s hof voor hun gastvrijheid.
Dit krijgt zeker een vervolg!

Op 23 april is er weer een LEU-K café. Een speciale editie, aangezien LEU-K deze maand een jaar bestaat en dit het 10de LEU-K café is. Het LEU-K café  zal plaatsvinden bij de Prairie in Ell.
U krijgt binnenkort een uitnodiging met meer informatie via de mail.

Tot de 23ste, tot LEU-K!

Met vriendelijke groet,

Judith Lindelauf, voorzitster LEU-K