LEU-K ladiesnight 17/10/2014

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de LEU-K ladiesnight!
Een LEU-Ke groep van 42 vrouwelijke ondernemers werd feestelijk onthaald bij Ria Joosten Catering & Evenementen.

Na ontvangst met een lekker aperitiefje en amuse en daarna het openingswoord door onze voorzitter, begonnen de dames met speed-daten. Niet bij een bekende gaan zitten en vooral niet over het werk praten, was de insteek. En wat een LEU-Ke gesprekken krijg je dan!

Vervolgens gaf Ria Joosten een presentatie over ‘Pak je Kans’ en ‘Vrouw en ondernemerschap’. Een inspirerende presentatie, waarin zij zeer herkenbare dingen aanhaalde en waar de aanwezige nog tips & tricks uit konden halen.

De enige vreemde eend in de bijt was de fotograaf van Navenant. Hij had de opdracht deze geweldige groep ‘power vrouwen’ vast te leggen voor de Society Page van Navenant Magazine.

Het was een top-avond, tot in de puntjes verzorgd met lekker hapjes en drankjes door het team van Ria Joosten. Vooral de ‘hand-amuse’ maakte de tongen los.

De overweldigende enthousiaste reacties tot nog toe sluiten wellicht een vervolg in de toekomst niet uit. Zijn er ladies binnen LEU-K die hierover willen meedenken, horen we het graag.

Meer foto’s vindt hieronder en natuurlijk in de volgende editie van Navenant Magazine.

Met vriendelijke groet, namens team LEU-K,
Judith Lindelauf, voorzitter