HeerLEU-K avondje 20/11/2012

Dinsdagavond 20 november heeft het heerLEU-K avondje plaatsgevonden.

Bij restaurant de Busjop in Heythuysen verzamelden zich maar liefst 100 LEU-K leden die in spanning stonden te wachten op de komst van de Goedheiligman zelf.
De geur van het varken welke buiten op het spit draaide vulde de ruimte en de sfeer was al heel gezellig nog voor het officiële gedeelte moest beginnen.

Na een kort woordje van onze voorzitter over hoe LEU-K inmiddels gegroeid is tot 165 leden, we een geheel vernieuwde website hebben en hoe goed bezocht de maandelijkse LEU-K café’s worden, kwam de Goedheiligman met zijn pieten binnen. Hiermee was de avond compleet, Sinterklaas vertelde enige LEU-Ke anekdotes en liet zelfs de initiatiefnemers op het podium komen voor een liedje te zingen, waarna hij over ging tot het uitreiken van de Goed Heiligman Award.

Deze ludieke prijs, waarbij de leden van LEU-K ondernemers uit Leudal hebben kunnen nomineren, die zich verdienstelijk gemaakt hebben voor ondernemend Leudal, werd uitgereikt aan Thieu Hendriks en Els van Wylick van Agridirect, vanwege hun nieuwe onderneming Businesscentrum Leudal. Hierin verhuren hun op flexibele of vaste basis volledige gefaciliteerde kantoorruimte in het oude gemeentehuis van Roggel.

Als laatste heeft Henk Coolen, eigenaar van de Busjop, kort gesproken over ‘Flavours of the Farm’, het Essex varken en de ‘Kelly Bronze’ kalkoenen en toen werd het buffet geopend, waar iedereen een stuk Essex varken kon proeven.

Vanaf dat moment was er alle gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje te netwerken. Bij het naar huis gaan kregen alle leden nog een ‘surprise’ mee, oftewel een Goodie bag die goed gevuld was door onze eigen leden.

Foto’s: Aqua-Media adviseurs