Dag van de ondernemer

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2018
Hele dag

Locatie
Preuverie de Nassaurie

Categorieën


Dag van de Leudalse Ondernemer Editie 2

Vorig jaar werd er voor de eerste keer in Leudal een event georganiseerd ter ere van de landelijke ‘Dag van de Ondernemer’. Omdat dit event een groot succes was gaan wij ook dit jaar deze dag weer organiseren met dit jaar als thema: Grenzeloos Genieten!

2017 was daarmee, zoals we dat ook voor ogen hadden, de start van een traditie om het ondernemerschap in de gemeente Leudal te vieren!
Net als vorig jaar wordt ook in 2018 16 november door LEU-K bedrijvenkontakt uitgeroepen tot de Dag van de Leudalse Ondernemer.
De dag van de Leudalse Ondernemer is voor alle ondernemers, hun partners en evt. Medewerkers. Daarom nodigen we u van harte uit om deze dag samen te vieren.

De start van het programma is om 18.00u bij Preuverie de Nassaurie in Grathem (inloop tussen 17.00u en 18.00u). Het belooft ook nu weer een afwisselend programma te worden met een workshop, sprekers en een 3 gangen diner incl. dranken.

Samen maken we deze dag GROOT! Het officiële gedeelte zal tot ongeveer 22.30u duren, waarna er nog ruimte is om na te praten onder het genot van een drankje.

Zet dus nu 16 november in uw agenda en meld u uiterlijk 10 november aan via info@niekorganiseert.nl. De kosten voor dit event inclusief diner zijn slechts € 40,- p.p. voor leden en € 50,- p.p. voor partners en overige geïnteresseerden. Na aanmelding ontvangt u een factuur.
Wij zien u graag op 16 november!

Met vriendelijke groet,
Monique Christophe en Judith Lindelauf, namens bestuur LEU-K